Nieuwsbrief januari 2018

Het bestuur van Vereniging Puntegale hoopt dat voor alle bewoners 2018 goed begonnen is.

In deze nieuwsbrief lees je over De Nieuwe Tuin, de ALV, een update over de legionellawerkzaamheden en een oproep ten aanzien van de veiligheid in en om het gebouw.

De Nieuwe Tuin

Samen met De Machinst, Parkhaven en de GEB-toren kijkt Vereniging Puntegale naar een nieuwe invulling van het Landgoed Cool tot Terhave, tussen De Machinist en het sluisgebouw. Op 21 januari om 13:00 uur worden de plannen gepresenteerd in De Machinist. Alle bewoners zijn hiervoor uitgenodigd.

ALV

Op 20 maart zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in de vergaderzaal op de zesde verdieping. Alle bewoners zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn. We bespreken het afgelopen jaar en kijken vooruit naar wat er in 2018 gaat gebeuren. Aanvang is om 19:30 uur.

Legionellawerkzaamheden

Vorige week heeft Stadswonen alle bewoners een e-mail gestuurd over de legionellawerkzaamheden. In januari worden spui-installaties geïnstalleerd en deze worden in februari getest. Hierna zal Stadswonen een vervolgplan communiceren. Nogmaals: het drinkwater is veilig, maar zorg dat je doucht met een speciale douchekop en zorg dat je een filter op voorraad hebt. Voor vragen kan je altijd terecht bij Stadswonen.

Veiligheid

Om ongewenste bezoekers buiten het gebouw te houden, willen we alle bewoners vragen om de deuren altijd goed te sluiten. Merk je dat een deur niet goed sluit of een slot kapot is? Meld dit dan bij Stadswonen ter reparatie. Staat jouw fiets aan de voorkant van het gebouw? Zet 'm dan goed op slot, er zijn meerdere meldingen van fietsendiefstal binnengekomen.