Sleutelbediening kleine liften

7 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
rob
afbeelding van rob
Sleutelbediening kleine liften

Goed dat de oude liften weer beveiligd zijn, alleen is het wel onhandig dat je nu twee handen nodig hebt om de verdieping te kiezen (1 voor de sleutel, 1 voor de knoppen).

Zou het mogelijk zijn dat er een kleine vertraging wordt ingebouwd, zodat je na het draaien van de sleutel nog 5 seconden hebt om een verdieping te kiezen?

 

 

Madhoe
afbeelding van Madhoe

Hallo Rob, bedankt voor je bericht. Het is inderdaad even wennen weer aan het slot in de lift! Van andere bewoners hebben we vooralsnog veel positieve berichten gehoord.  Je zou het bij Stadswonen kunnen aankaarten, mocht je er nog last van ondervinden. Wij zelf denken dat het lastig is om het systeem aan te passen en dat ontkoppeling van het slot, weer zonder sleutel activeren, de andere optie zou zijn maar dat is niet wat de voorkeur heeft in verband met de veiligheid / openlijke toegang tot de appartementen.

rob
afbeelding van rob

Hi Madhoe,

Helemaal mee eens dat de kleine liften beveiligd moeten zijn (of niet kunnen stoppen op de begane grond). 

Alleen sta ik nu vaak met mijn neus op een knop te drukken omdat ik nog iets in mijn handen heb. Toen de kaartlezer nog werkte, had je 5 seconden om een verdieping te kiezen. Dat werkte net iets makkelijker. Maar als het niet kan, kan het niet.

 

 

 

Betsy (niet gecontroleerd)
afbeelding van Anoniem

Ik heb al een email verstuurd over de 2-handen handeling wat heel lastig is. Ik stel voor dat iedereen dit zelf aangeeft zodat Stadswonen gemotiveerd wordt het systeem aan te passen voor ons zonder de veiligheid van de huizen in gevaar te brengen.

Madhoe
afbeelding van Madhoe

Misschien is het jullie ook al opgevallen, maar met een zwaardere sleutelbos blijkt de sleutel goed naar rechts te hangen en kan je de lift met een hand activeren :-).

ludo
afbeelding van ludo

Over sleutels gesproken; wat moeten we met de oude sleutels doen?

Helen
afbeelding van Helen

Je kan ze gewoon weggooien hoor Ludo. Of bewaren maar je hebt er toch niks meer aan. Ze hoeven in ieder geval niet terug. ;)

Onderwerp gesloten