Forums

ludo
afbeelding van ludo
Traag Kennisglas

Bij de ALV heb ik al gevraagd aan medebewoners die gebruik maken van Kennisglas of zij wel de beloofde snelheid halen.

Een aantal bewoners hadden dit probleem ook en een bewoner heeft hierover contact gehad met Kennisglas. Zijn probleem is toen opgelost.

Ikzelf heb de afgelopen dagen ook contact gehad met Kennisglas om dit probleem bij mij te verhelpen. Ik, een oud klant van Luna, ben sinds de aanpassingen van Kennisglas in de servicekosten overgestapt van Luna naar Kennisglas. Sinds de overstap heb ik de beloofde snelheid van Kennisglas niet gehaald.

Tijdens de communicatie liep ik een kleine vertraging in de bewijslast naar Kennisglas toe. Daarom schrijf ik dit forum item, zodat andere bewoners die dit probleem hebben wat tijd te besparen.
Kennisglas ontvangt graag wat screenshots van de gemeten snelheid, maar dan wel getest met een LAN-kabel, direct uit de muur (dus geen router of iets dergelijks er tussen). Een zeer bekende site om je snelheid te meten is speedtest.net. Correspondentie kan worden gestuurd naar dit mailadres.

Technisch bleek, net als bij de eerder genoemde bewoner, mijn verbinding nog niet te zijn overgezet naar full-duplex waardoor ik de snelheid niet kon halen. Mijn downloadsnelheid is daarmee verhoogd van 10mbps naar meer dan 75mbps.