Bestuur

Danny Touw | Voorzitter

Ik woon nu zo’n zeven jaar in Rotterdam, waarvan vijf jaar in de Puntegale. Toen ik eind 2019 op een beroemde kerstborrel kwam, was de klik met de andere bestuursleden aanwezig, en besloot ik mezelf aan te melden bij het Bestuur. Dit unieke pand is een heerlijke plek om thuis te noemen, en de bestuursfunctie biedt de toffe mogelijkheid om de wensen van de bewoners en een bijdrage aan de stad samen te brengen. Ik ben naast het Bestuur full-time aan het werk in de telecom, en in mijn vrije tijd geniet ik graag van sporten, reizen, en kun je me wellicht horen DJen op een Rotterdams electronisch muziekfeestje.

Danny vervult sinds januari 2020 de functie van voorzitter.

Laurens Jansma | Vicevoorzitter

In november 2019 mocht ik van Stadswonen doorverhuizen naar de Puntegaalstraat. De kans om in zo’n mooi pand te wonen laat je natuurlijk niet aan je voorbij gaan! Toen er een bestuurs-vacature was twijfelde ik niet om me aan te melden. Het is leuk om betrokken te zijn bij je directe omgeving, en uit dingen organiseren haal ik veel energie. 
Als ik niet thuis ben, kan je me vinden op Schiphol (als ik voor KLM aan het werk ben), op het korfbalveld of hardlopend langs de oevers van de Maas. Binnen het bestuur vorm ik samen met voorzitter Danny de BACo (Borrel en Activiteiten Commissie), en houd me verder bezig met alles waar het bestuur bij betrokken is: van de intercom tot Open Monumentendag.

Laurens vervult sinds januari 2020 de functie van vicevoorzitter.

Yannick Herremans| Secretaris

Sinds de zomer van 2022 ben ik de secretaris van de Vereniging Puntegale. Ik ben hier komen wonen na mijn studententijd in de Hoge Wiek. Nu zet ik mij graag in voor dit prachtige historische pand. Naast mijn bestuursfunctie, werk ik fulltime bij Coolblue, loop ik graag hard en ben ik zo nu en dan te vinden op een van de mooie terrassen in de stad of in het park. Ik ben graag betrokken bij sociale ontwikkelingen in de gemeenschap en hoop te mogen bijdragen aan de sociale cohesie in het woongebouw. Als je plannen of ideeën hebt, zou ik graag met je willen sparren!

Yannick vervult sinds Juni 2022 de functie van secretaris.

Linda de Vreede | Penningmeester

Sinds maart 2019 woon ik in de Puntegale. Aangezien ik graag medebewoners wilde leren kennen, leek een bestuursfunctie mij een goede manier om dit te doen. Ik wil graag bijdragen aan het woonplezier van dit gebouw en als penningmeester natuurlijk zorgdragen voor de financiën van de vereniging. In mijn vrije tijd loop ik graag hard, lees ik een goed boek of spreek ik met vrienden af. Je kunt mij altijd benaderen voor een vraag of gewoon een gezellig praatje!

Linda vervult sinds maart 2019 de functie van Penningmeester.

Jorrin Regter | Algemeen bestuurslid

Toen ik in 2015 de kans kreeg om in de Puntegale te komen wonen heb ik geen moment getwijfeld. Nog elke dag geniet ik ervan om de gordijnen open te doen en de skyline van Rotterdam te zien. Ik vind het gebouw prachtig en de bewoners die er wonen erg fijn. Ik ben bestuurslid geworden, omdat ik me graag wil inzetten voor het grote potentieel van dit gebouw, ervoor zorgen dat iedereen het er naar zijn/haar zin heeft en graag meer medebewoners wil leren kennen. In het dagelijks leven werk ik als product designer, houd ik van reizen en sport ik veel, o.a. hardlopen, wielrennen, zwemmen en kitesurfen. Je mag me altijd aantikken voor een vraag, opmerking of gewoon een gezellig praatje. 

Jorrin vervult sinds december 2018 de functie van algemeen bestuurslid.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: