Stadswonen

Stadswonen Rotterdam

Klik op deze link voor de actuele contactgegevens van Stadswonen Rotterdam.


Stadswonen, klantbeheerder Team West
De hoofdtaak van de klantbeheerder is het verhuren van de woningen. Hij of zij is samen met de woningbeheerder verantwoordelijk voor het woon- en leefklimaat.Tevens is hij of zij aanspreekpunt voor niet standaard vragen. Zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een betalingsregeling en behandelen van sociale overlastzaken. Zij zijn te bereiken op 010 245 67 00 of via emailadres: info@stadswonenrotterdam.nl. Vermeld altijd duidelijk naam, adres en geboortedatum voor snellere afhandeling.

Stadswonen, woningbeheerders Team West
De woningbeheerder ziet toe op de uitvoering van het dagelijkse technische onderhoud aan de panden.

Verder verzorgt de woningbeheerder de inspecties in het gehuurde bij mutatie door middel van een inspectie en een eindinspectie.
Zij zijn te bereiken op 010 245 67 00 of via emailadres: info@stadswonenrotterdam.nl. Vermeld altijd duidelijk naam, adres en geboortedatum voor snellere afhandeling.

Stadswonen, accountmanager Bedrijfsruimte
De hoofdtaak van de accountmanager is het verhuren van de bedrijfsruimte alsmede de woon- en werk combinaties. Hij of zij is samen met de woningbeheerder verantwoordelijk voor het werk- en leefklimaat. Zij zijn te bereiken op 010 245 67 00  of via emailadres: info@stadswonenrotterdam.nl

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: