Fiets en scooter

Naast je persoonlijke berging kun je jouw fiets ook stallen op het parkeerterrein in de rekken ter plaatse van de fietsenhekken halverwege het parkeerdek richting Westzeedijk of in de overdekte gemeenschappelijke fietsenstalling. De locatie van deze stalling vind je aan het eind van het parkeerterrein richting Westzeedijk.

Je brommer kun je bij de entree van het parkeerterrein plaatsen aan de geplaatste balken. Hou rekening met je buren en zet je brommer aan/uit buiten het parkeerterrein.

Fietsenactie

Om de leefbaarheid in de Puntegale hoog te houden vindt er jaarlijks een fietsenactie plaats. Fietswrakken en niet gebruikte fietsen worden door Stadswonen Rotterdam (in samenwerking met de ROTEB) uit de fietsenstallingen verwijderd. Deze actie wordt door Stadswonen altijd ruimschoots van te voren aangekondigd en uitgelegd.

Iedere bewoner ontvangt per post een instructie en stickers. De stickers dienen op de fietsen geplakt te worden die niet moeten worden verwijderd. Na en binnen een bepaalde periode zullen de fietsen zonder sticker worden verwijderd. Mocht je in het onverhoopte geval dusdanig lang van huis zijn dat je de sticker niet hebt kunnen opplakken, geen nood! De fietsen worden na wegname tijdelijk bij Fietspunt in het depot opgeslagen alvorens ze definitief worden verwijderd. Voor meer informatie hierover kun je bij Stadswonen terecht of bij Fietspunt ( http://www.rotterdam.nl/fietspunt).

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: