Vereniging Puntegale

Vereniging Puntegale vertegenwoordigt de belangen van de bewoners van de Puntegale in de breedste zin van het woord. Heb je een vraag of wil je iets met ons delen? Stuur een e-mail naar bestuur@puntegaalstraat.nl Ons antwoord kan mogelijk in je spambox terechtkomen, controleer deze vooral.

Vrijwilliger

Mocht je je willen inzetten voor de Puntegale, door bijvoorbeeld de planten water te geven op het dakterras en parkeerdek, vuilruimen rondom het gebouw of rondleidingen geven tijdens Open Monumentendag, dan is dit zeer welkom. Je kunt hiervoor ook het bestuur benaderen via bovenstaand mailadres.

Bestuurslid

Het bestuur kan altijd uitbreiding gebruiken van bestuursleden die zich willen inzetten op een of meer dossiers voor een paar uur per maand. Het bestuur kun je hierover mailen op bovenstaand mailadres waarna we graag met je in gesprek gaan over je inzet.

Facebook groep

Als vereniging hebben we deze groep gestart omdat we het makkelijker willen maken voor alle bewoners en werkenden in de Puntegale met elkaar in contact te komen, discussies te starten en een overzicht te hebben van evenementen die georganiseerd worden. Daarbij is het handig als er in noodgevallen een plek is waarbij we elkaar kunnen helpen. https://www.facebook.com/groups/VerenigingPuntegale

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: