Individuele bemetering

Alle woningen en bedrijfsruimten in de Puntegale zijn bemeterd met tussenmeters. Deze meters bevinden zich in de afgesloten meterkast op de algemene gang naast jouw woning en meten het verbruik van verwarming, (warm en koud) water en elektra (dag- en nachttarief). De meterkast is niet toegankelijk voor bewoners. Wil je toegang tot je meterkast, neem hiervoor contact op met Stadswonen.

Sinds begin 2019 zijn alle woningen en bedrijfsruimten in de Puntegale uitgerust met slimme meters van Techem voor het registreren van het individuele verbruik van water, verwarming en elektra. Deze meters zijn gekoppeld aan de website www.mijn.techem.nl, waarop je kunt inloggen op de energiecoach om het verbruik van je woning in te zien.

Belangrijk om te weten: De nieuwe elektrameters maken geen onderscheid meer tussen het dag- en nachtverbruik. Als je gaat verhuizen heb je geen inzicht meer in het (historisch) verbruik van de woning in de Puntegale. Aan te raden is om print screens te maken van je verbruik.

Voor vragen over de website en je verbruik neem contact op met Techem via tel. 076-5725888.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: