Update nov 2019: Inventarisatie verbruik energie en water

Enkele maanden geleden heeft de huurdersvereniging aan bewoners gevraagd om hun verbruik van water en elektra per jaar door te geven. Er waren verhalen van bewoners over zeer uiteenlopende verbruiken en de vereniging wilde dit in kaart brengen om te zien hoe groot dit probleem is. Veel bewoners hebben hieraan gehoor gegeven. We hebben gekeken hoe de verbruiken van huishoudens zich verhouden tot vergelijkbare andere huishoudens en per huishouden door de jaren heen. Hieruit hebben we geconcludeerd dat er inderdaad verschillen en uitschieters zijn, maar dat de meeste huishoudens een vergelijkbaar verbruik hebben. Als je vermoedt dat jouw gemeten verbruik onjuist is, raden we aan dit te vergelijken met de inzichten uit de monitor van Techem. Heb je hier nog geen toegang toe? Kaart dit dan aan bij Stadswonen.

Geloof je dat jouw verbruik van de voorgaande jaren daadwerkelijk afwijkt ten opzicht van de nieuwe meters of onrealistisch is? Ga hierover dan in gesprek met Stadswonen, zodat er op individueel niveau naar gekeken kan worden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: