Huisvuil een duwtje

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten gebeurt het regelmatig dat we overlast hebben rond onze afvalplaats. Er zwerft los afval rond, de vuilniszakken blijven steken, de containers worden niet op tijd geleegd etc. In het meeuwseizoen is de Puntegale inmiddels een populaire bestemming geworden. Waar wij als huurders goed en effectief aan kunnen bijdragen is het juist gebruik van de containers. 


1. Plaats de zak horizontaal/liggend in de schuif, en niet rechtop.

2. Controleer of de zak is gevallen. Zo niet duw de zak even door.

Is bovenstaand je goed bevallen, en zit een andere zak ook klem, geef die dan meteen ook een duwtje mee. Als we hier allemaal op letten benutten we in ieder geval de inhoud van de containers veel beter, en verminderen we de overlast aanzienlijk.

Heel erg bedankt alvast voor jullie medewerking!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: