Facebookgroep Vereniging Puntegale

Als vereniging hebben we in november 2018 een FB groep gestart omdat we het makkelijker willen maken voor bewoners en werkenden in de Puntegale om met elkaar in contact te komen voor het uitlenen van apparaten, verloren items melden, voor ophalen van overbodig huisraad, het starten van discussies en een overzicht te hebben van evenementen die georganiseerd worden in het gebouw. Daarbij is het ook handig als er in noodgevallen een plek is waarbij we sneller in contact kunnen komen met elkaar om te kunnen helpen. Het zou erg leuk zijn als we zoveel mogelijk bewoners actief lid kunnen maken, zeg het voort!

https://www.facebook.com/groups/VerenigingPuntegale

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: